1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Conclusie

Al met al lijkt het alsof na maanden van uitstel we nog steeds met een bètaversie te maken hebben. Om de haverklap krijg ik te maken met een melding dat er geen verbinding gemaakt kan worden met de UPC-server, soms leidt dit tot een stotter in het beeld, soms gaat het programma gewoon verder. In ieder geval is het frustrerend.

Verder is het jammer dat betaalzenders niet in de app zijn opgenomen, vooral voor voetbalwedstrijden had ik het handig gevonden om twee wedstrijden tegelijk te kunnen volgen. In de aankondiging van de app werd al bekendgemaakt dat Uitzending Gemist later toegevoegd zal worden.

Over de navigatie en beeldkwaliteit ben ik wel aardig te spreken. Zenders zijn overzichtelijk weergegeven en ook de gids is goed opgebouwd. Misschien dat de knop om programma’s op te nemen direct in het overzicht geplaatst kan worden, zonder dat er eerst naar het programma moet worden gegaan. De beeldkwaliteit is bij een goede verbinding prima, maar zakt wat in zodra de verbinding met het WiFi-signaal minder sterk is.

Wat ik echter nog mis is de optie om een melding te krijgen wanneer een programma begint. Er is dus nog genoeg werk aan de winkel voor UPC.

De nieuwe Android-app is hier te downloaden, voor iOS was de app al even beschikbaar, in de App Store.
6.7
  • Simpele navigatie;
  • Goede beeldkwaliteit bij een goede verbinding;
  • Continu meldingen van serverproblemen;
  • Missen van betaalzenders en Uitzending Gemist;
  • Alleen te gebruiken via WiFi-netwerk van UPC-klant;