2min

Tags in dit artikel

, ,

Prestaties (systeem & games)

Motorola koos voor de Snapdragon 200-chipset, deze zit normaliter in toestellen die toch een paar tientjes duurder zijn. De Snapdragon-chipsets staan normaliter garant voor goede prestaties in combinatie met een acceptabel energieverbruik. Dat dat laatste aspect alleszins acceptabel is, hebben we op de vorige pagina al kunnen zien.

Met de prestaties lijkt het afgaande op de totaalscore in AnTuTu X Benchmark ook wel snor te zitten. Het moet echter wel gezegd worden dat de duurdere Alcatel One Touch Pop C7 en Motorola Moto G aanzienlijk beter scoren. De Huawei Ascend Y530 -ook voorzien van een Snapdragon 200- moet met meer dan 1000 punten verschil toch redelijk wat toegeven als je je bedenkt dat het om dezelfde chipset gaat.

Benchmark: AnTuTu X Benchmark – Total


In grafisch opzicht scoort de Moto E vrijwel even goed als de Huawei Ascend Y530, de overige concurrenten bijten in het stof, afgezien van de superieure Moto G. De grafische prestatie is gezien het prijspeil gewoon erg goed te noemen.

Benchmark: Crossplatform: 3DMark – Ice Storm


De Moto E kan zich natuurlijk niet meten met de echte toptoestellen, maar gezien de prijs zijn de prestaties dik in orde. Misschien zijn ze in verhouding wat minder indrukwekkend dan die van de Moto G, maar je krijgt nog altijd alleszins waar voor je geld.