2min

Tags in dit artikel

,

Installatie

Een optische lezer kan aan de achterkant van het bovenste deel van de kast worden geplaatst. Wanneer men op het zwarte knopje drukt zal het plaatje voor de optische lezer naar voren klappen. Omdat er maar ruimte is voor één 5.25" apparaat kan je dus geen additionele apparaten plaatsen zoals bijvoorbeeld een Thermaltake Medialab.
De bovenkant van de kast beschikt over een aantal ventilatieroosters waaronder één voor de cpu koeler zodat deze verse lucht kan aanzuigen.

De kast kan worden opengedraaid door simpel weg de drie schroeven aan de achter kant van de kast los te maken. Hierdoor kun je de gehele kap van de behuizing van halen. Vervolgens kun je je hardware inbouwen! De diepte van de kast is enigszins teleurstellend, wanneer deze groter was geweest zou je meer ruimte hebben.


Hij mist een SATA powersupply kabel!

De voorgeïnstalleerde voeding is voorzien van alle standaardaansluitingen, maar mist echter een S-ATA voedingskabel! Omdat S-ATA toch wel de standaard aan het worden is moet ik hier toch een minpunt geven! De lengte van alle kabels is lang genoeg om de hele kast te bereiken. Mocht jij je kabels altijd graag weg gewerkt willen hebben kan dit natuurlijk problemen opleveren!


Een voorgeïnstalleerde cardreader zit verstopt achter een klepje!

Het inbouwen van de HDD kan in de 3.5 inch rack. Het rack is zo ontworpen dat men de hdd in rubberen bevestigingsklemmen moet schuiven en vervolgens kan vastschroeven. Zo wil de fabrikant irritante trillingen voorkomen. Naast de HDD zit een voorgeïnstalleerde cardreader waarvan het schuifklepje aan de voorkant erg stroef werkt. Het is opzich niet zo erg, maar erg storend wanneer je deze vaker gebruikt wordt. Voordeel van het klepje is natuurlijk wel, dat men altijd de card reader kan afschermen, met of zonder flash-card!