2min

Tags in dit artikel

,

Verpakking & uiterlijk

Verpakking


De UP Move wordt geleverd in een plastic verpakking die niet al te eenvoudig zijn geheimen prijs geeft, ofwel het uitpakken was geen soepel proces. Maar goed, in de doos vind je de UP Move, een accessoire om de Move aan kleding te bevestigen, een CR2032-batterijtje en een hulpstuk om de batterij te plaatsen.

De UP Move is dus te combineren met hulpmiddelen voor bevestiging. Standaard levert Jawbone een clip mee waarmee je de UP Move bijvoorbeeld aan je broekzak of riem kunt bevestigen. Tevens is er een polsbandje om de UP Move aan je arm vast te maken, maar dat wordt standaard niet meegeleverd door Jawbone, wat wel jammer is.


Uiterlijk


De UP Move is een erg klein; het dingetje meet in de breedte en hoogte nog geen 3 centimeter en is ongeveer een centimeter dik. De behuizing is op de voorkant voorzien van één knop, met daarin ook verscheidene LEDs verwerkt om bepaalde zaken aan te kunnen duiden. De UP Move beschikt niet over een scherm en lost de communicatie met de eigenaar daarom op een alternatieve manier op. Daarover verderop in dit artikel meer.

Wellicht opmerkelijk voor een wearable is dat er op de zijdes geen poort voor het opladen te vinden is, maar zoals al bij de verpakkingsinhoud aangegeven, de UP Move wordt van stroom voorzien door een batterij. Op de achterkant vind je een draaischijf waarachter de batterij geplaatst kan worden. De schijf kan je verwijderen met behulp van een plastic plaatje dat Jawbone meelevert.


Ik vind het uiterlijk van de UP Move redelijk neutraal. De voorkant is wel gemaakt van een glanzend plastic, wat het geheel er niet stijlvoller op maakt. Op de voorkant zit ook een patroon, dat varieert per kleur. Dat maakt de UP Move wel weer wat bijzonderder.