1 min

Tags in dit artikel

,

Inleiding


Ook dit jaar komt EA Sports weer met een voetbalmanagergame voor voetbalfans. De game is uitgebreider dan ooit, en qua licenties zit het ook weer helemaal goed. Voor mij is het de eerste keer dat ik een dergelijke game speel en daarom ga ik dit spel onbevangen en met een frisse kijk beoordelen. De box-art ziet er goed uit, deze is iets anders dan op het plaatje hiernaast aangegeven.
De dvd is niet spectaculair vormgegeven, en de handleiding heeft dezelfde voorkant als de dvd hoes. Niet veel bijzonders hier dus.

Het installeren van het spel verloopt soepel, en na een paar minuten zou ik moeten kunnen spelen. Ik zeg hier de nadruk op zou, omdat het spel ineens met de melding komt dat het graag 640MB aan virtueel ram-geheugen wil hebben. Dit vind ik aan de ene kant wel vreemd, omdat ik met 1,5GB toch meer dan genoeg ram zou moeten hebben. Hierna stel ik het virtueel ram-geheugen in op 1GB, en start het spel op.

Het spel start op in een lage resolutie, na deze te hebben aangepast, moet je het spel herstarten om de nieuwe resolutie te krijgen. Vrij lastig mijns inziens.