1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Conclusie

ect werkt, en spellen als Crysis, C&C3 of FIFA08 prima werken zonder gezeur. Het feit dat het niet toevallig een probleem bij mij alleen is, maar bij ontzettend veel mensen geeft gewoon de kwaliteit van de ontwikkelaar aan. Aangezien deze review over de PC versie gaat, lijkt het me duidelijk dat ook dit minpunten opleverd. Op de Xbox 360 heb je dit gezeur niet, en kan je direct spelen.

Over het geheel genomen voelt Turning Point: Fall of Liberty aan als een achterhaalde game. Op grafisch gebied valt het nog wel mee, maar qua gameplay, AI en verhaal is het spel sterk verouderd. Turning Point is een goed voorbeeld van een goed en origineel concept dat niet goed uitgevoerd is. Neem hierbij de abnormaal korte levensduur (het spel is op de gemiddelde moeilijkheidsgraad in ongeveer vier uur uit te spelen) en je hebt een spel wat absoluut niet de moeite waard is om aan te schaffen.

Misschien vind je het spel wat als je een WOII fanaat bent die alle games over die oorlog wilt spelen. Zoek je een goede, leuke singleplayer- of multiplayer-shooter die plaatsvindt in die tijd, dan kan je beter Medal of Honor: Airbourne kopen of desnoods Medal of Honor: Allied Assault. Ben je gewoon op zoek naar een shooter, dan is bijna ieder alternatief op de PC beter, bijvoorbeeld Call of Duty 4.
4.0
  • Nieuwe wending aan uitgemolken setting.
  • Framerate problemen.
  • Irritante bugs.
  • Extreem kort houdbaar.

Table of contents