Sitecom

In 1998 werd het bedrijf Sitecom opgericht, inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een marktleider op het gebied van diverse hardware onderdelen om en rond je pc. In een wereld waarin je mobiele telefoon, navigatie systeem en iPod niet meer weg te denken is heeft Sitecom zich handig gepositioneerd. Met de product groepen "Internet", "Network", "Connectivity", "Entertaiment" en last but not least "Travel" bedient het bedrijf een hoop potentiële gebruikers.

Internet


In deze groep vind je alles wat jij nodig hebt voor een goed en stabiel netwerk of internetverbinding. Routers voor ADSL, ISDN en kabelverbindingen Sitecom heeft het.

Network


Uiteraard ben je er niet alleen met een router, ook een draadloze ontvanger zoals een USB stick of PC(MC)I(A) kaart is vrijwel altijd nodig om je netwerk op te zetten en het internet op te gaan. KVM switches en stopcontacten, ook hier heeft Sitecom aangedacht.

Connectivity


Op zoek naar een S-ATA controller of USB hub? Bij Sitecom hebben ze zelf bluetooth adapters, ik als (redelijk) tevreden gebruiker van mijn Sitecom Bluetooth adapter moet jullie er toch even op wijzen dat de ondersteuning voor Vista nog wat problemen had. Zo kreeg ik van een vertegenwoordiger van Sitecom een bluetooth stick overhandigd die "out of the box" geen Vista ondersteunde!

Entertainment en Travel


Om het helemaal af te maken heeft Sitecom een aantal producten die je onderweg kunnen vermaken en vergemakkelijken. MP3 spelers, tassen notebookstands bedenk het maar of ze hebben het wel. Kortom Sitecom is een bedrijf wat in tien jaar zich heeft weten uit te bouwen naar een bedrijf met vele producten. Zouden ze daarom die slogan hebben? "Sitecom, expanding possibilities"

Vandaag bekijken we de Sitecom Wireless Gigabit Gaming Router 300N-XR (WL-308). De specificaties van deze router kun je vinden in dit PDF bestand:
Sitecom WL-308 Handleiding/Specificaties Engels