2min

Tags in dit artikel

Thermaltake

Thermaltake stuurde ons een prachtige koeler op genaamd de "SpinQ". Het bijzondere uiterlijk van de koeler heeft een hoop bekijks, de koeler zal dus absoluut niet misstaan in een mooie casemod. Laten we niet vergeten dat er een boel mensen zijn die geen behoefte hebben aan extra koeling of een stillere pc. Voor deze mensen hebben we vandaag (hoogstwaarschijnlijk) een leuke review.

Het is alweer een tijdje geleden dat we iets gereviewed hebben van Thermaltake. Is er nou ook veel veranderd in die tijd? Jazeker, Thermaltake timmert hard aan de weg en komt constant met nieuwe producten. Onlangs brachten het bedrijf de Thermaltake Spedo-case uit. Deze case moet gaan concurreren andere cases zoals de Coolermaster ATCS 840, Antec P182 enzovoorts. De case is voorzien van allerhande innovatieve verbeteringen ten opzichte van de vorige series. Kabels kunnen gemakkelijk weg gewerkt worden, HD’s in één keer geïnstalleerd worden zonder tussenkomst van SATA-kabels (voorgeïnstalleerd).

Design moet lijken op een snelle sport auto[/sub]

Daarnaast verkoopt het bedrijf tegenwoordig ook ventilatoren, waaronder een ventilator die een tekst kan weergeven. Je kunt met behulp van een USB-kabel en een stukje meegeleverde software je eigen tekst op de ventilatoren projecteren. Naast dat de temperatuur wordt weer gegeven kun je de naam van je pc laten zien, of de naam van je moeder.

"Hier -> Jouw naam"[/sub]

Maar we zijn hier natuurlijk voor de review van de SpinQ, lees dus gauw verder!