1 min

Tags in dit artikel

, ,

Kingston

De eerste review die we schreven op Techzine ging over een race stuur van het merk Trust. Dit was overigens nog in de tijd dat "Techzine" "Tweakzone" heette. De review is hier te vinden.

De eerste echte geheugenreview werd pas vele jaren later geschreven. Gek genoeg bleek ondergetekende de eerste te zijn die een dergelijke review van zijn hand liet komen. Het product, een PQI PC2-6400 1GB-kit, werd in korte tijd goed bekeken en dat geeft aan dat ook de bezoekers en leden van Techzine behoefte hadden en hebben aan meer hardwarereviews! Inmiddels is er al heel wat hardware gereviewed en de meest recente hardware-review behandelde de 3GB 1066MHz-kit van Crucial.

Kingston hardware


Vandaag bekijken we weer een stukje hardware en net als de laatste keer kijken we naar DDR3-geheugen, namelijk een 3GB-kit van Kingston. Dit is overigens een Core i7-kit met een bijzonder hoge standaardsnelheid van maar liefst 2000MHz. Natuurlijk kijken we verder dan onze neus lang is en proberen we deze modules tot het uiterste te drijven.

Table of contents