2min

Tags in dit artikel

Inleiding

NZXT heeft rond 2004 haar start gemaakt en is tegenwoordig een gesetteld bedrijf in het pc-kasten segment. Dat zien we wel aan de vele bedrijven die de NZXT kasten verkopen en aan de vele kasten in het assortiment van NZXT.
NZXT heeft tegenwoordig een classic serie en een crafted serie. De classic serie bestaat uit simpele strakke kasten met genoeg koeling en installatiemogelijkheden aan boord, de crafted serie bestaat uit kasten met alle toeters en bellen en met veelal een zijruit.
In dit geval ga ik de NZXT Panzerbox bekijken welke onder de classic serie valt, een strakke kast met genoeg koeling.

Inleiding NZXT Panzerbox (verpakking en uiterlijk)
De NZXT komt verpakt in een stevige doos gemaakt van karton. Op de zijkant staan een aantal mooie foto’s van de kast en verder staan er op de doos nog een aantal interessante specs;

  • Lan Ready
  • Dual 190mm @150 Max CFM fans
  • Dual 120 radiator support
  • Aluminum body
  • Large graphics ready
  • Compact size

Het schijnt dus makkelijk te zijn om deze kast mee te nemen naar een Lan Party.

Er zitten 2 grote fans in van 190mm die maximaal 150CFM aan lucht kunnen verzetten, wat aardig veel is. Er kan binnenin een dual120 radiator voor waterkoeling worden geïnstalleerd. De case is gemaakt van aluminium en er passen grote grafische kaarten in de kast, toch is hij erg compact. Wat op de zijkant van de doos staat geloof ik graag, maar of het ook op een praktische wijze uitgevoerd kan worden is mij nu de grote vraag.

Verder staan er op de doos nog specificaties van de kast en nog een aantal features die de kast heeft, wat die features zijn zul je verder in de review lezen.