1 min

Tags in dit artikel

,

Inleiding

Android is een platform in opkomst. Er komen steeds meer telefoons uit die draaien op Android. Vooral HTC doet veel met Android, het bedrijf heeft al drie verschillende toestellen met Android uitgebracht. Nu komt ook Samsung met een Android-toestel, te weten de Samsung Galaxy. Hiermee wil Samsung concurreren met HTC, dat momenteel (logischerwijs) marktleider is op het gebied van Android-telefoons in Nederland.

De Galaxy is alweer enige tijd uit in andere landen, in buurland Duitsland is het toestel bijvoorbeeld alweer een tijdje op de markt. In Nederland wordt het toestel eind augustus of begin september verwacht.

Het toestel werd vrijdag veertien augustus aangekondigd tijdens een persconferentie van Samsung in Woerden, in deze review vind je daar eveneens een kort verslag van. De Galaxy komt in Nederland alleen in het wit uit. Wij nemen echter de zwarte versie onder de loep, die werd namelijk aan ons meegegeven na de persconferentie. Of er ook nog een zwarte versie van uitkomt, dus degene die wij kregen, is nog niet bekend. Maar het lijkt erop van niet.