1 min

Tags in dit artikel

, ,

Inleiding

Naast de HTC Touch Pro 2 heeft HTC nog een toestel verscheept naar Techzine, het betreft de HTC Touch Diamond 2. De opvolger van de populaire Touch Diamond 1, die we ook op Techzine gereviewed hebben. De Touch Diamond 1 beviel ons toentertijd zeer goed, maar zou de Touch Diamond 2 deze lijn door kunnen zetten, of ben je beter af met een andere telefoon? Techzine zocht het uit.

De Diamond 2 is minder eye-catching dan versie één, maar is dat een nadeel? Of is het toestel met dergelijke functies uitgerust, dat dit eigenlijk nauwelijks nog een nadeel is? De Diamond 2 is immers voorzien van een nieuwere versie van de TouchFlo-interface.


Windows Mobile staat erom bekend dat de interface sterk verouderd is en dat het besturingssysteem erg traag is. Kun je beter een eind wegblijven van dit toestel? Kan je het toestel, door de TouchFlo-interface, toch gewoon gebruiken? Techzine zocht ook dit uit.

Kan je de blits nog behalen met de Touch Diamond 2 zoals je dat kon met de Diamond 1? De eerste Diamond was namelijk zo afgewerkt en ontworpen dat iedereen stinkend jaloers werd op het toestel. Is dit met de Diamond 2 nog steeds het geval, of word je gewoon genegeerd als je over straat loopt met dit toestel? Ik nam, met gevaar voor eigen sociale leven, de proef op de som!