2min

Tags in dit artikel

, , , ,

Inleiding

LG kwam een hele tijd geleden met een nieuwe productaankondiging op de proppen. Iets waar menig mens nog vraagtekens bij zette: een horloge met telefoonfuncties? Bestaat dat wel, kan dat wel? Dat is toch leuk voor in films en strips? James Bond en Nightrider konden dat toch, maar een gewoon mens toch niet?

LG bewees echter het tegendeel en lanceerde de Watchphone. De eerste echte Nederlandse ‘show’ van dit product was op de persbijeenkomst die LG eerder dit jaar hield. De Watchphone werd toen voor het eerst aangekondigd, medewerkers op de mobiele divisie van LG waren toen al laaiend enthousiast over dit product. LG heeft ondertussen een exemplaar toegestuurd naar Techzine, ben ik net zo enthousiast? Of kan je die 1500 euro die voor het horloge betaalt beter op je spaarrekening laten staan?


LG gaat het toestel in gelimiteerde vorm, bij exclusieve retailers en voor een prijs van 1500 euro op de markt brengen. Het toestel komt in een oplage van 150 stuks uit. Een hoge prijs, maar is die prijs het waard? Of toch niet en kan je beter wachten tot de techniek beter is ingeburgerd?

LG geeft zelf ook al aan dat de technologie�n in dit product nieuw zijn en dat deze nog doorontwikkeld moeten worden. Ze brengen dus feitelijk een product op de markt dat nog niet af is, maar zo mochten we dat toch niet zien. Het product wordt namelijk nu gelanceerd voor early adapters en mensen die hem echt willen hebben. Het product kan immers al voldoende, zo stelt LG.

Techzine zocht het allemaal uit. Ik ben namelijk op pad gegaan met het horloge om mijn pols en deel bij deze mijn ervaringen met jullie! Keep on reading!