1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Conclusie

De Motorola Milestone is een toestel van Motorola dat de fabrikant terug op de markt moet brengen. En dit lukt. De Milestone is en de eerste Android-smartphone met fysiek toetsenbord dat er goed uitziet en degelijk is. Vooral dat eerste is vrij uniek, met het gegeven dat de T-Mobile G1 een spuuglelijk toestel is.

Daarnaast is de Milestone een snel toestel. De Milestone biedt op het gebied van hardware voldoende innovatie om weer mee te kunnen. Als we kijken naar de snelheid in het algemeen valt ook deze positief op. De Milestone heeft hier zeker een streepje voor op een aantal andere toestellen.

Ook is het toestel voorzien van geavanceerde software. De Android-versie die erop draait is weliswaar niet volledig up-2-date, maar is nieuw genoeg en biedt mogelijkheden voor multitasking en versoepelt de integratie met sociale netwerken. Door zijn 3,7”-scherm is alles goed zichtbaar en is dit dus ook prima in orde.

Al met al heeft Motorola een prima telefoon neergezet. Nu zorgen dat hij breed beschikbaar is en de fabrikant kan er weer prima tegenaan. Toch moet de fabrikant zich wel zorgen maken: HTC rukt op de Desire en ook de Google Nexus One zal nog wel in Nederland uitkomen. Twee toestellen die zich op dezelfde doelgroep mikken. Motorola: succes en welkom terug op de Nederlandse markt!
10.0
  • Motorola is terug!;
  • fysiek toetsenbord;
  • snel;
  • hoge resolutie.
  • Android 2.0 (update schijnt er te zijn?);
  • geen 1 GHz-processor.