Control panel

Het control panel van deze router bevat eigenlijk alle onderdelen die je mag verwachten. Als je inlogt in de router krijg je de volgende pagina te zien met alle statusinformatie van de router.


Zoals al eerder aangegeven was het misschien handiger geweest om bij het Streamengine- en Wish-protocol een wat gebruikersvriendelijkere interface te maken. Zodat je bijvoorbeeld applicaties aan en uit kan vinken in plaats van dat je zelf de poorten moet opzoeken en invullen.De overige functies zoals het instellen van je WAN-, LAN- en wireless verbinding is prima verzorgd. Alle functies zijn makkelijk te vinden en in te stellen. Om een goed beeld te geven van het control panel zijn er wat screenshots aan de review toegevoegd.
Tot slot nog even aandacht voor een andere handige functie in deze Sitecom router. Voor de mensen die thuis nog een USB harde schijf hebben liggen zonder netwerkaansluiting, zit er een mooie USB-poort op de router waar je deze op aan kan sluiten. Op zich is dit niets nieuws en kan dat bij enorm veel routers, Sitecom heeft dit echter verbeterd en biedt nu de mogelijkheid om shares en users aan te maken in de router. Op deze manier kunnen ook USB harde schijven met wat minder toeters en bellen ook prima worden gebruikt door verschillende gebruikers.