1 min

Inleiding

Packard Bell stuurde ons de EasyNote TM98, een laptop met een Intel Core i5-processor en een ATI Radeon HD 5470-videokaart. Qua specificaties tot nog toe duidelijk de beste laptop die we mochten verwelkomen. Qua prijs is de EasyNote ook gelijk de duurste laptop die we vooralsnog onder handen kregen, de laptop is in de winkels terug te vinden voor een prijs rond de 640 euro. De laptop past dus maar net binnen het budget wat we de fabrikanten oplegde.



Bijzonder aan de Packard Bell-laptop is dat deze standaard is voorzien van een volledige versie van Adobe Photoshop Elements, wat natuurlijk mooi meegenomen is. Verder wordt men ook voorzien van Nero Express Essentials SE en een evaluatieversie van zowel Norton Online Backup als Microsoft Office 2007.

Onderdeel vergelijkingstest

Deze review is onderdeel van een vergelijkende test tussen laptops van negen verschillende fabrikanten. We hebben gekozen voor een prijsklasse tussen de 550- en 650 euro, verder moet de laptop een 15 of 17 inch scherm hebben en over Windows 7 beschikken.

Voor een volledig overzicht van alle reviews uit onze vergelijkingstest, verwijs ik je graag door naar deze blogpost.