2min

Tags in dit artikel

, , , , , ,

Het Australische Gamepro magazine is in handen gekomen van screenshots en info rond de Playstation Portable versie van GTA: Vice City. Er worden heel wat verbazende beloftes gedaan, hopelijk komen deze dan ook uit.

In het spel speel je Victor Vance, de broer van Vice City hoofdrolspeler Lance. Je bent een 28-jarige marinier, en het verhaal speelt zich af in 1984, twee jaar voor de het originele spel.

Heel wat belangrijker dan de globale info zijn de nieuwe elementen in het spel. De opvolger van GTA: Liberty City Stories zal namelijk heel wat extra´s en verbeteringen bevatten. Vice City Stories zou heel wat groter zijn als de originele Vice City wereld. Het spel heeft totaal nieuwe voertuigen en wapens, het is zelfs mogelijk een helikopter te besturen en te zwemmen. Nieuwe weereffecten, waaronder orkanen moeten voor een afwisselende speelomgeving zorgen. De radiostations uit het originiele spel keren wel terug.

Dit waren de belangrijkste verbeteringen omtrent de gameplay. Toch heeft Vice City stories heel wat meer te bieden. De sight range zou veel beter zijn dan in de Ps2 versie. Nieuwe animaties zorgen voor een leukere speelervaring, mensen en auto´s zullen dan ook in grotere mate aanwezig zijn.

Volgens het tijdschrift is Liberty City Stories vergeleken met dit spel een ”rookie first-gen PSP title compared to VCS”. Wie de "volledige" lijst met verbeteringen en features wil zien kan hier kijken. Op die site vind je ook heel wat screenshots, deze zijn wel ingescand uit het tijdschrift. Hopelijk kan Rockstar Games al deze beloftes waarmaken. Misschien legt het met deze beloftes de verwachtingen te hoog.