1 min

Tags in dit artikel

, ,

De Marktplaats Toppers pagina is sinds kort wel een heel aparte advertentie rijker; er wordt een eiland te koop aangeboden. Met een vraagprijs van EUR 42.500,- is er, voor de liefhebber van ongerepte natuur, middenin de Vinkeveense plassen een onbebouwd eiland van 10 x 50 m² te koop. Het eiland wordt omringt door 2600 m² eigen water.

Het eiland is de laatste aanvulling van de nieuwe Toppers pagina die Marktplaats.nl iedere week samenstelt. Op deze Toppers pagina vindt men niet Gordon, Gerard en Rene, maar de meest unieke en opzienbarende advertenties die op dat moment op Marktplaats.nl staan.

De Marktplaats Toppers pagina wordt samengesteld uit alle rubrieken die op Marktplaats.nl aanwezig zijn en wekelijks aangepast. Marktplaats.nl kijkt continu naar het aanbod op haar site en selecteert daaruit de meest opvallende en aparte advertenties. Men kan ook zelf een advertentie voor de Marktplaats Toppers pagina aandragen via: toppers@marktplaats.nl. De uiteindelijke samenstelling van de lijst ligt bij Marktplaats.