2min

Tags in dit artikel

, , ,

Reeds heel wat usb-gadgets zijn de in de Gadget Roundup verschenen, maar toch blijven er nieuwe, leuke grappige apparaatjes ontstaan die je via deze poort aan je pc hangt. Deze Gadget Roundup is dan ook geheel gewijd aan de usb-poort. Veel leesplezier!!

Eventjes geleden kon je op Techzine lezen over een oprolbaar toetsenbord dat via bluetooth verbinding maakt met de pc of gsm. Deze pianovariant werkt dan misschien zonder bluetooth, het is een leuke gadget voor elke muziekliefhebber. Je plugt het ding in je PC via usb en met de software kan je zo´n 128 instrumenten nabootsen. Voor de beginner is er een leerfunctie, de gevorderden, hoewel die volgens mij toch liever een echte piano verkiezen, kunnen hun speelsels opnemen en beluisteren, . Voor 46 dollar is het ding van jou.

Op Kerstmis is het misschien nog een paar maanden wachten, toch stomen heel wat winkels de mensen al klaar voor de feestdagen. Zo zijn nu al twee grappige usb-drummers verkrijgbaar. Eentje in de gedaante van de kerstman en eentje die een sneeuwman moet voorstellen. De twee hebben vijf ingebouwde kerstliedjes, maar ook na kerst blijven ze handig. Ze drummen immers ook mee op de beat van de muziek die op je computer speelt. De twee speeltjes kosten elk 18 dollar.

Er bestaan al heel wat lampjes die via usb werken, maar deze sprong er toch uit. Als je dacht dat een ccfl enkel in een casemod paste heb je het helemaal mis. Deze keer wordt hij als echte lamp gebruikt op je bureau. Je plugt het ding via usb in je pc, en je bureau ziet er alweer heel wat "cooler" uit. Veel licht geeft het ding niet, maar om je toetsenbord of iets dergelijks te verlichten moet het volstaan. De hals blijft waar je het ding naartoe buigt, het apparaatje is verkrijgbaar voor 17 dollar.

Dit waren ze alweer voor deze week. Wanneer je over deze gadgets wil discussiëren, of indien je zelf nog een hele leuke gadget hebt gezien kan je deze altijd besproken worden in het Telefonie en Gadgets subforum. Wanneer je nog een leuke gadget gezien hebt die je in deze roundup zou willen zien kan deze nog steeds ingestuurd worden via pm. Ook kan je eens op gadget.nl kijken voor de laatste nieuwe gadgets.