min

Tags in dit artikel

, ,

Alweer een jaar verder, en de technologie staat niet stil. Een interessant weetje om het nieuwe jaar te starten deze keer. Het welbekende Wikipedia heeft een extra tool, Wikicharts. De tool wordt nogal op de achtergrond gehouden en verkeerd nog steeds in bètafase. Met Wikicharts krijg je de meest bezochte pagina´s op Wikipedia te zien. Verrassend of niet, maar sex staat op de vijfde plaats met meer dan 30.000 views per dag. Verder veel plezier in deze roundup.

De originele werking van de Wii controller geeft je toch nog steeds het gevoel geven dat je echt aan het gamen bent. Met deze accessoires is het misschien al iets makkelijker voor te stellen dat je in het gras op een vlakte een potje golf speelt. Deze uitbreidingen, uiteraard in het wit, klik je gewoon vast aan de controller bij een bepaald spel. In het pack zit een honkbalknuppel, golfclub en tennisracket. Voor 22 dollar zijn ze van jou.

Er zijn verschillende manieren om je hete kop koffie of soep af te koelen. Een eerste optie is roeren, en dat hoef je niet meer zelf te doen dankzij de zelfroerende kop. Een tweede manier is het gebruiken van deze speciale isoleerbekers. Wanneer je hem schuin houdt wordt een deel van de vloeistof in een afgesloten ruimte in de beker op temperatuur gebracht. Een kop kost je wel bijna 20 dollar.

Het is op dit moment nog een probeersel, echt mooi, praktisch en handig is het dus nog niet, maar dit moet zeker mogelijkheden geven in de toekomst. Deze mp3-speler heeft de grootte, en ongeveer de dikte van een creditcard. Het usb-slot zorgt natuurlijk voor een verdikking op een kleine plaats. De knoppen bevinden zich gewoon op het kaartje, en hij kan tot twee gigabyte aan data of mp3´s opslaan. Een lanceringsdatum of prijs is niet vrijgegeven. Het is zelfs onbekend of hij eigenlijk ook op de markt komt.

Dit waren ze alweer voor deze week. Wanneer je over deze gadgets wil discussiëren, of indien je zelf nog een hele leuke gadget hebt gezien kan je deze altijd besproken worden in het Telefonie en Gadgets subforum. Wanneer je nog een leuke gadget gezien hebt die je in deze roundup zou willen zien kan deze nog steeds ingestuurd worden via pm. Ook kan je eens op gadget.nl kijken voor de laatste nieuwe gadgets.