2min

Tags in dit artikel

, , , ,

Deze week gaan we niet zomaar enkele gadgets bespreken, nee, we gaan voor een heuse internetrevolutie. Gedaan met die lolcats, gedaan met dat ‘I can haz cheezburger’-gedoe, het is tijd voor hun blaffende vriendjes. We beginnen deze week met een hondenparaplu, gaan verder met een min of meer draagbare drinkbak en eindigen met de meest vernederende gadget voor een hond die er bestaat. Veel leesplezier!

I’m barking in the rain!
Het eerste wat we doen als het regent, is het grijpen naar een paraplu zodat we lekker droog zijn. En als wij recht hebben op een droog velletje, waarom zou dat dan niet gelden voor je blaffert? Bovendien ziet het er toch bijzonder leuk uit, zo met zijn tweetjes onder de paraplu? Nee, niet onder dezelfde paraplu, maar elk onder zijn eigen paraplu. Een heel bijzondere paraplu, dat wel. De hondenparaplu is namelijk zo gemaakt dat ze erg dicht bij de hond blijft, zodat je de hond niet in een maf pakje moet hijsen om hem droog te houden. Maar net bij dat droog houden stelt Inspector Gadget zich toch wat vragen, want zo’n hondenbeest hou je in de regen echt niet droog. Water en viezigheid komen gewoon vanonder, dus zo’n beest ziet er alsnog uit als een in de modder gemarineerde worst met vier pootjes. Wie de gadget toch wil proberen betaalt daar zo’n 20 dollar voor.

Sluuuuuuuuurp

Wie al eens met de hond op uitstap is geweest, weet dat je diertje gehydrateerd houden niet erg makkelijk is. Je kunt dan wel een drinkbak en een fles water meesleuren, maar echt handig is dat niet. Of je kunt gaan voor een iets handiger oplossing, zoals deze gadget. Deze kun je makkelijk aan elke riem te hangen en staat prima naast dat elegante heuptasje van je, we zijn tenslotte op uitstap. En heuptasjes zijn alweer helemaal in. Bij vijftigplussers. Maargoed, we dwalen af. De gadget bestaat uit een drinkbakje dat je om de fles heen klapt, zodat de gadget compact blijft, maar je toch een volwaardige drinkbak en watervoorraad hebt. Voor 5 dollar kun je deze gadget uitproberen.

Net geen luier

Serieus. Als ik ooit iemand tegenkom die zijn hond deze gadget heeft omgebonden dan adopteer ik dat dier en laat de oorspronkelijke eigenaar op de zwarte lijst van de dierenbescherming zetten. Als je geen poep wilt rapen, moet je maar geen hond kopen. Wie van zijn hond afwil, koop deze gadget voor 30 dollar en neem daarna even contact met mij op. Disclaimer: Techzine is niet verantwoordelijk voor enige lichamelijke schade die Inspector Gadget toebrengt na het aanschaffen en ombinden van de PooTrap.