Benchmarks


In de Caffeinemark benchmark haalt de Sensation een 3e plaats en kan het zich redelijk staande houden maar doet het wel onder voor de dual-core concurrentie van LG en Samsung. In de volgende tabellen vind je de verschillende onderdelen van deze benchmark uitgesplitst.

In de Sieve score weet de Sensation een tweede plaats te scoren tussen de Galaxy S II en de de LG Optimus 2x speed in, beide dual-core toestellen.

In de Loop score behaalt de Sensation jammer genoeg een mindere score en moet de Sensation zowel de LG als de Samsung voor laten gaan.

Wanneer we naar de Logic score kijken zijn we wat teleurgesteld. De Sensation komt hier niet verder dan een middenmotor. HTC laat op dit gebied duidelijk liggen en moet veel toestellen voor zich dulden.

Ook de String score valt hard tegen. Opnieuw behaalt de Sensation hier een score in de middenmoot.

Wanneer we aankomen bij de Float score doet de Sensation het weer een stuk maar weet het wederom niet de LG Optimus 2x Speed of de Samsung Galaxy S II te verslaan.

Ook in de Method score doet de Sensation het in eenzelfde lijn en scoort het de voorlopig derde plaats achter de LG 2x Speed en de Samsung Galaxy S II.


Als we gaan kijken naar de gameprestaties dan doet de HTC Sensation gewoon mee in de top en hoeft het zich zeker niet te schamen.