Tijdens de installatie

Tijdens de installatie zullen er verschillende vragen worden gesteld. Dus loop niet weg tijdens de installatie want deze zal je moeten beantwoorden anders kan je niet verder. De eerste vraag die je zal moeten beantwoorden is deze:


Hierbij ga je de computer een naam geven. Dat kan van alles zijn, de installatie zelf zal al een naam hebben ingevuld maar deze kan je handmatig veranderen. Tenminste als je daar behoefte aan hebt.

De volgende vraag is zeker niet onbelangrijk, hier wordt er van je verwacht dat je de overeenkomst leest en accepteert. Zie de screenshot.


Wees verstandig en lees deze overeenkomst even door. Dan kun je de keuze maken of je hem wel of niet accepteert. Mocht je hem niet accepteren dan gaat de installatie niet verder en kan je stoppen met deze tutorial. Accepteer je hem wel dan kan je rustig verder lezen.

Landinstellingen, hierbij wordt er van je verwacht dat je de instellingen instelt die bij je eigen land horen. Zoals welke valuta gebruikt jouw land. En wat voor toetsenbord instellingen gebruik jij zelf. Over het algemeen staat deze helemaal goed en kan je ze gewoon normaal accepteren en verder gaan.
Hieronder staan 3 screenshots met daarin de Landinstellingen, tekstservices en invoertaal.
Daarna ga je de tijd en datum goed instellen. Ook deze staat standaard goed ingesteld. Het kan zijn dat deze iets kan afwijken. Dat ligt aan het feit of de tijd en datum in je bios van je moederbord goed staat ingesteld. De tijd en datum kun je altijd na de installatie alsnog veranderen, en synchroniseren met de website van Microsoft.


De volgende en tevens laatste vraag die je tijdens de installatie naar voren krijgt is de vraag of je naam en bedrijfsnaam wilt invoeren. Dit is om later het registeren makkelijker te maken.