1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Hotmail is traag met het aanbieden van de eerder dit jaar beloofde gratis 250 MB mailboxen. Er is al wel een 2GB versie van de Hotmail mailbox, maar daarvoor wordt $19,99 per jaar gevraagd. De belofte was dat de gratis mailboxen eind september van dit jaar omgezet zouden zijn naar 250 MB.

Waarom Hotmail het vergroten van de mailboxen zo lang laat duren is niet bekend, in een officieële verklaring liet Microsoft weten aan The Inquirer:

"MSN Hotmail klanten in verschillende markten zullen een upgrade naar 250 MB gratis opslagruimte, en de mogelijkheid tot het versturen van attachements van 10MB ontvangen. Ook zullen Hotmail klanten gratis van MSN Calendar gebruik kunnen maken. (…) Deze upgrade is een operatie op een grote schaal, aangezien we meer opslagruimte gaan bieden aan tientallen miljoenen personen. We rollen onze diensten op een slimme manier uit, om ervoor te zorgen dat we een geweldige ervaring bieden aan alle Hotmail klanten, en daarom kunnen we geen datum noemen waarop de werkzaamheden klaar zullen zijn".