min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Enkele dagen geleden was op Techzine te lezen dat Nintendo bekend had gemaakt de Pink DS Lite in Europa uit te brengen op 27 oktober. Nu heeft Nintendo ook een aankondiging gemaakt betreffende Amerika, daar zal men namelijk op 13 september een witte, een zwarte en een roze Nintendo DS Lite in de rekken moeten zien liggen.

Ten tijde van de launch van de Nintendo DS Lite in Amerika op 11 juni was er enkel de Polar White versie verkrijgbaar, in tegenstelling tot Japan waar bij de launch drie verschillende kleuren verkijgbaar waren (Enemal Navy Blue, Crystal White en Ice Blue). De Amerikanen voelden zich al helemaal benadeeld toen bekend werd dat er bij de Europese launch twee verschillende kleuren verkrijgbaar zouden zijn (Jet Black en Crystal White). Om nog wat meer zout in de wonde te strooien bij de Amerikanen werd op de Nintendo Press Conference op de Leipzig Game Convention 2006 bekend gemaakt dat de Pink DS Lite op 27 oktober in de Europese winkels zal liggen. George Harrison, Nintendo of America senior vice president of marketing and corporate communications, heeft nu echter laten weten dat het Nintendo assortiment in Amerika zal verrijken met twee nieuwe Nintendo DS Lites: de Onyx Nintendo DS Lite (zwarte kleur) en de Coral Pink DS Lite (roze kleur).

Deze man wist ook nog enkele cijfers mee te delen, zo is de game NEW Super Mario Bros (waar overigens hier ook een review van te lezen is) al meer dan één miljoen keer verkocht in Amerika sinds de Amerikaanse launch ongeveer twaalf weken geleden. Animal Crossing: Wild World is al 800.000 keer over de toonbank gegaan in Amerika, het innovatieve spel Brain Age: Train Your Brain in Minutes a Day al meer dan vier miljoen keer en het soortgelijke spel Big Brain Academy al meer dan twee miljoen keer.

Om nog even terug te komen op de verschillende kleuren die de Nintendo DS Lite te bieden heeft, in Japan zijn er binnenkort vijf verschillende kleuren verkrijgbaar (Crystal White, Enemal Navy Blue, Ice Blue, Jet Black en Noble Pink) en verschillende exclusieve versies zoals het Final Fantasy III pack.

De Nintendo DS Lite uit het FF3 pack.

[/b][/sup]