min

Tags in dit artikel

, , ,

LucasArts heeft kort na de release van Star Wars: The Force Unleashed, waar Techzine al eerder een review over publiceerde, al besloten extra content toe te voegen aan het spel dat in de komende maanden uit moet komen.

Dit heeft producent Haden Blackman verteld tegenover gamesite Kotaku. De content zal alleen verschijnen voor de Xbox 360 en PlayStation 3-versie van het spel maar wanneer dit zal uitkomen is nog niet bekend.

De DLC zal nieuwe karakters en kostuums bevatten die gebruikt kunnen worden in de singleplayer-campagne. De nieuwe figuren zullen onder andere Luke Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Ki-Adi-Mundi en Kit Fisto.

Volgens Blackman is de keuze gevallen mede van wat fans hebben gevraagd al waren een enkele ook vanuit de ontwikkelaar gemaakt. "Sommige ideeën waren van ons maar we dachten dat het fantastisch zou zijn om Ki-Adi-Mundi of Kiit Fisto binnen het spel te zien", aldus Blackman.

De nieuwe singleplayer-missie zal zich afspelen in de Jedi Tempel op de planeet Coruscant. De geheime leerling van Darth Vader zal naar de planeet reizen om meer te weten te komen over zijn vader, terwijl hij zich een weg baant door de restanten van een verwoest gebouw.