1 min

Tags in dit artikel

,

Battlefield Heroes, de gratis te spelen online shooter, van Electronic Arts en ontwikkelaar DICE heeft inmiddels drie miljoen geregistreerde spelers.

Naar aanleiding van de drie miljoen geregistreerden komt er een nieuwe map voor het spel. De map gaat ‘Sunset Showdown’ heten. De map speelt zich af op een zonovergoten eiland met in het midden één centraal punt. Om het centrale punt te veroveren zijn er natuurlijk weer de gebruikelijke voertuigen en klasses nodig.

"Battlefield Heroes blijft constant groeien met meer dan 50.000 nieuwe aanmeldingen elke week. De gespeelde spellen zijn samen goed voor meer dan 1300 jaar qua tijd, er zijn bijna 300 miljoen kills gemaakt en er zijn meer dan 150 miljoen potjes gespeeld van vijf minuten", aldus Ben Cousins, General Manager van het Battlefield Heroes-team. "De grote meerderheid van de spelers speelt het spel gratis, maar als ze hun character willen customizen, hun wapens willen upgraden of nieuwe widgets willen zijn er goede items te vinden in de shop."