De populaire applicatie Wordfeud heeft momenteel te kampen met een storing. Dit blijkt uit de vele berichten hierover op Facebook en Twitter.

Het zou hierbij gaan om een algehele storing die betrekking heeft op alle beschikbare platformen. De foutmeldingen verschijnen namelijk op elk platform. Door de storing is het onmogelijk om een Wordfeud spel te laden of een nieuwe te starten. Na een lange tijd zonder storingen kampt de digitale mobiele versie van Scrabble nu binnen twee weken tot twee keer toe met grote een storing. Wat het probleem precies is en wanneer deze zijn ogelost is vooralsnog onbekend.

Wordfeud is een applicatie waarmee je digitaal met je mobiele telefoon of tablet een potje Scrabble kunt spelen. Je kunt dit tegen je vrienden doen maar ook met wildvreemde mensen over de hele wereld. Sinds dat de applicatie in de digitale winkels van onder andere iOS en Android verscheen geniet deze een grote populariteit. Het spelletje werkt zeer verslavend en houdt de spelers uren bezig.