In Tennesse, Amerika, is een stelletje vermoord door een 60-jarige man. Deze man bleek het niet eens te zijn met de keuze van het stelletje om een van zijn dochters te ontvrienden op Facebook.

De man heeft hiermee een behoorlijk opmerkelijke drijfveer gehad om tot deze gruweldaad te komen. Dienstdoende sherrif Mike Reece omschrijft de moorden dan ook als volkomen onlogisch. "We hebben moorden gehad maar nooit om dit soort redenen. Dit is gewoon volkomen onbegrijpelijk", stelt Reece.

Volgens de sherrif van Johnson Country zijn Billy Clay Payne Jr. en Billie Jean Hayworth afgelopen maand vermoord nadat zij Jenelle Potter, de dochter van de verdachte, ontvrienden op Facebook.

Het resultaat is dat de twee in koele bloede zijn vermoord, via de zogenaamde executiestijl, met een kogel door het hoofd. Daarnaast was bij de man ook nog de keel doorgesneden. De acht maanden oude baby van het stelletje bleef ongedeerd, wel lag de baby nog in de armen van de vrouw toen de lichamen werden gevonden. Inmiddels zijn er twee verdachten rondom de zaak opgepakt en officieel in staat van beschuldiging gesteld.