1 min

Instagram heeft voldaan aan de wens van een groot aantal gebruikers, het is nu mogelijk om van account te wisselen binnen de apps van de dienst. Ideaal voor gebruikers die meerdere Instagram-accounts hebben of ook een bedrijfsaccount moeten beheren. Voorheen moesten deze gebruikers steeds uitloggen en opnieuw inloggen, nu kan er gewoon gewisseld worden.

Instagram biedt nu eindelijk de mogelijkheid om in te loggen met meerdere accounts. Iets waar veel gebruikers inmiddels al enkele jaren om vragen. Sinds versie 7.15.0 is het nu dan mogelijk om meerdere accounts te beheren zonder steeds opnieuw in en uit te hoeven loggen.

Zowel de Android als iOS-app is van deze functie voorzien en is inmiddels ook al beschikbaar in het Nederlands. De functie zou al enige tijd in een betatest worden aangeboden, sinds versie 7.12.0 om precies te zijn, maar nu is de functie voor alle gebruikers beschikbaar gekomen.

Onder opties kunnen gebruikers helemaal onderaan op Account toevoegen klikken om een tweede Instagram-account toe te voegen aan de app. Daarna kan de gebruiker op de gebruikersnaam klikken om te wisselen tussen de accounts.