1 min

Amazon heeft met de Amazon Echo een redelijk succes in handen, de speaker is niet alleen in staat om muziek af te spelen maar fungeert ook als persoonlijke spraakassistent. Er komt natuurlijk een keer een opvolger en als we de huidige berichten mogen geloven krijgt de opvolger ook een 7 inch touchscreen.

Het klinkt wel een beetje als een apart product, een speaker met een 7 inch touchscreen, toch zou de opvolger van de Amazon Echo er volgens Bloomberg zo uit komen te zien. Natuurlijk is het bericht gebaseerd op anonieme bronnen en moeilijk te controleren, Amazon zelf is gehuld in stilzwijgen.

Volgens de berichten zou het wel opnieuw een high-end cilindervormige speaker zijn, maar ergens wordt dan een 7 inch touchscreen geimplementeerd, mogelijk wordt de vorm dus aan één zijde wel vlak, want anders is het lastig om een touchscreen in te bouwen. Het zou natuurlijk ook kunnen dat Amazon ervoor kiest om een hele platte speaker te maken met een grote ronding, zodat het scherm aan de bovenkant kan worden geplaatst.

De Alexa-spraakassistent krijgt dus waarschijnlijk in elk geval een vervolg, we zijn benieuwd naar het ontwerp.