1 min Devices

Iomega brengt nieuwe FireWire Drive op markt

Iomega brengt de bus-powered FireWire-versie van de nieuwe Iomega REV drive op de markt. Met de nieuwe REV 35GB* 1394/FireWire-drive hebben Mac-gebruikers een elegant, sterk presterend medium voor de back-up en de draagbare opslag van grote bestanden. De snelheid en het gebruisgemak van een harde schijf worden hierbij gecombineerd met het voordeel van verwijderbare media als tape of optische producten.

Iomega brengt nieuwe FireWire Drive op markt

Voor zowel computerfans als kleine en middelgrote ondernemingen opent de specifiek voor de Apple-gebruikers ontworpen FireWire REV-drive een nieuwe wereld van mogelijkheden. De FireWire Drive biedt de mogelijkheid voor vlotte verplaatsing en archivering van grote bestanden evenals voor de transformatie van het back-upproces.

De Iomega REV-drive kwam in april op de markt en is nu al verkrijgbaar in USB 2.0- en interne ATAPI-modellen; later dit jaar is de lancering van SCSI- en seriële ATA-modellen gepland. De Iomega REV-drive werd recent beloond met een ´Best of CeBIT America´-prijs voor personal hardware. Daarnaast werd de REV-drive ook bekroond met de ´PC Magazine Editors’ Choice´ (uitgave van 22 juni 2004).