1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Samsung India heeft per ongeluk vroegtijdig de handleiding van de Samsung Galaxy J2 (2016) online gezet. Daaruit blijkt dat deze smartphone een unieke feature krijgt, een ring rond de camera aan de achterzijde die voorzien is van led-verlichting, waarmee notificaties kunnen worden getoond.

Mensen die het toestel aanschaffen kunnen straks per contactpersoon of per applicatie een kleur kiezen, waardoor ze op basis van de kleur van de notificatie weten van wie ze een oproep of bericht gemist hebben. Standaard zal de ring niet zijn geactiveerd volgens de handleiding, dat moet de gebruiker zelf doen met de meegeleverde Glow-app. De ring aan de achterkant heeft ook Samsung Glow.

Een foto van de achterzijde is nog niet uitgelekt, dus het is nog niet duidelijk hoe de ring er straks uit komt te zien. Het toestel is al wel gekeurd door de Amerikaanse FCC, daarmee lijkt het toestel in elk geval in de Verenigde Staten en India op de markt te komen. Of het toestel ook naar de Benelux komt weten we niet.

De ring kan naast notificaties bij oproepen en berichten ook kleuren tonen als de accu bijna leeg is, de opslagcapaciteit vol loopt of om selfies te maken.