1 min

Tags in dit artikel

,

Beste leden van Techzine,

Zoals jullie misschien al gehoord hadden van andere leden, doet Techzine mee met een soort wedstrijd, waarbij het doel is de meeste keys en clicks te verzamelen. Velen van jullie denken dan gelijk aan Project Dolphin, maar dit gaat over iets anders: WhatPulse.

Dit programmaatje, dat overigens (bijna) niks van je geheugen inneemt, telt je keys (toetsaanslagen) en clicks (muisklikken). Let op: Zoals velen denken is dit geen keylogger of iets dergelijks! Het programma is wereldwijd door tientallen programmeurs onder de loep genomen en veilig bevonden.

Waarom is dit leuk? Op deze manier kunnen wij aan andere community’s, in het ICT gênre en daarbuiten, laten zien dat wij samen gezellig bezig zijn en dat onze community actief is. Zo trekt dit misschien leden voor Techzine, maar het is ook gewoon leuk om nou eens te beseffen hoeveel je wel niet typt. Of misschien wil je wel weten welke letter van je toetsenbord het meest gebruikt wordt? Het kan allemaal.

Voor meer informatie kun je kijken in het topic over het TechZine WhatPulse team en lees daar nog eens wat het nou precies is, hoe je mee doet en waar je jouw persoonlijke statistieken en de teamstatistieken kan vinden!

Veel plezier verder met WhatPulse en Techzine!

Namens het Techzine-WhatPulse team,
erasmus en Metalman