2min

Tags in dit artikel

, ,

Fabrikanten verzinnen steeds meer en meer merkwaardige snufjes, nieuwe mogelijkheden of een geheel nieuw apparaat. Hier bespreken we er een aantal.

Netgear introduceerde een telefoon, die gebruik maakt van Skype en je dus laat bellen via het internet. Het apparaatje maakt automatisch verbinding met een Wi-Fi netwerk en van daaruit kan je met je Skype account naar iedereen bellen. Een computer is niet nodig, de Skype-software staat op de telefoon zelf. Of het apparaat in België of Nederland zal verschijnen is nog niet bekend.

Lacie lanceert weer een nieuwe externe harde schijf. Niets speciaals zou je denken, maar het opmerkelijke is de behuizing. Deze zou de harde schijf beschermen tegen vallen en schokken. De harde schijf is beschikbaar in drie versies, met een capaciteit van 80, 100 of 120GB. De schijf werkt op PC en MAC en ondersteund USB 2.0, Firewire en Firewire 800 om een snelle overdracht te garanderen.

Telefoonnummers zijn waardevol, en dat realiseer je je pas wanneer je je GSM of SIM-kaart verloren bent. Daarom introduceert conceptronic een klein USB-stickje, die een back-up maakt van je SIM-kaart. Het apparaatje kost slechts 13,50 euro, maar het zal nog even duren voor het met deze jongens overweg kan.

Er zijn uiteraard meer opmerkelijke producten uitgebracht, maar dit zijn toch wel de drie meest handige of leukste. Meer informatie over de producten vind je op de website van de betreffende fabrikant.