3min

Tags in dit artikel

, ,

Deze week beginnen we met een wel zeer aparte RC-auto, gevolgd door een handige scanner. Eindigen doen we met een lekker geurtje. Jullie hebben vast wel al gezien dat de gadget roundup deze week iets beknopter is dan anders, dit komt door de poll. Ik zou ik het erg waarderen als jullie deze poll willen ‘invullen’ en jullie mening onderbouwen. Zo kan ik steeds op jullie wensen inspelen. Verder nog veel leesplezier!

De telegeleide bekerhouder

Voor wie het beu is zijn CD-ROM tray als bekerhouder te gebruiken is er nu deze telegeleide bekerhouder. Ook de luiwammesen onder ons –stop met naar mij te staren en lees verder – die het vertikken om hun favoriete drankje in de koelkast te halen zullen zeer blij zijn met deze gadget. Véél handiger echter is het spoor van drank die het wagentje ongetwijfeld zal nalaten nadat jij je drankje naar je zetel of stoel hebt genavigeerd. Zo zal je de weg naar de koelkast nooit meer kwijtraken. De gadget is te koop voor 30 euro. Rijbewijs is niet vereist, rij-ervaring is aan te raden.

Een boekenscanner

Wie al eens geprobeerd heeft een pagina van een boek in te scannen, weet dat het een rotklus is, die heel wat gevloek met zich meebrengt. Plustek komt voor dat probleem nu met een oplossing voor de dag: de Opticbook 3600. Dankzij de opstaande rand en de SEE (Shadow Elimination Element) technologie, die de lelijke schaduwen wegwerkt die je krijgt als je ’n boek inscant, zou het scannen van pagina’s uit een boek een ‘piece of cake’ moeten worden. Helaas is deze handige gadget aan de prijzige kant, hij wisselt van eigenaar voor 300 euro.

USB Geurstick

Wil je van de bier- en okselgeur af in je werkkamer? Dan is deze gadget misschien iets voor jou. Deze geurverspreiders zien eruit als flashy USB sticks, maar doen in feite niets meer of minder dan de AmbiPur-unit die in je woonkamer staat. Het enige wat ze met een USB stick gemeen hebben is dat ze hun energie uit de USB poort van een pc halen. De geurverspreiders zijn verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren, geuren en vormen. Het is zelfs mogelijk om je eigen vorm te ontwerpen of je logo op zo’n geurstick te laten drukken. Voor wie zijn geurtje overal mee naar toe wil nemen, zijn er ook keyrings en lanyards voor de sticks te verkrijgen.

Zoals gezegd hebben we als laatste nog twee korte vragen aan de lezers van deze rubriek. Hiermee willen we een beter inzicht krijgen in de wensen van de lezers en de kwaliteit van deze wekelijkse gadget roundup verhogen.


Zo, dat was het dan voor deze week, hopelijk heb je er van genoten. Gadgets bespreken kan je in het Telefonie & Gadgets subforum, kom je zelf ’n leuke gadget tegen, laat dan niet na om een pm te sturen. Neem ook zeker eens een kijkje op gadget.nl voor andere leuke gadgets. Tot volgende week!