2min

Tags in dit artikel

, ,

Deze week behandelen we in de Gadget roundup een zeer handig toetsenbord, een nieuwe draagbare mediaspeler van JVC en een zeer kleine computer.

Niet meteen een gadget, maar wel een leuke computer om te hebben is dit zeer klein apparaat. De Mini-pc is een zeer kleine pc met een heel aantal features, toch mag je geen wonderprestaties verwachten van het ding. Hij bezit een fax modem, firewire, s-video uitgang,… maar met een Pentium III processor en een ingebouwde grafische kaart kan je het apparaat geen rekenmonster noemen. Voor lanparty´s kan je dus nog steeds het best een laptop meenemen.

Vorige week kon je in de Gadget roundup een apparaat bewonderen die de concurrentie aanging met de iPod video. Ook JVC waagt zich hieraan, maar dan in breedbeeld. De KD-AVX2 is gisteren gelanceerd en wisselt voor 799 dollar van eigenaar. Met het apparaat is het mogelijk films, foto´s, muziek en radio te bekijken en te beluisteren, ideaal voor in de auto.

Dit toetsenbord is de droom van elke Apple- en iPod bezitter. Het bezit een speciaal dock om de iPod in te zetten, en heeft speciale toetsen om iTunes te bedienen. Als je hier het prijskaartje van 99 dollar bij optelt kom je uit bij slechts één nadeel. Het toetsenbord is enkel beschikbaar voor Mac computers.

Dit waren ze alweer, een gadget insturen kan je doen via pm. Als je gadget gebruikt zal worden krijg je dit uiteraard zo snel mogelijk te horen.

We bedanken Siederstylah voor het insturen van verschillende gadgets!