min

Tags in dit artikel

, , , , ,

De website LatinoReview.com claimt dat het het zogenaamde "treatment" voor de film gebaseerd op het Xbox 360 spel Gears of War heeft. New Line Cinema heeft met dit treatment afgelopen maart de rechten voor de film verworven van Microsoft en Epic Games.

In een treatment wordt letterlijk beschreven wat de kijker op het scherm te zien krijgt. In het treatment worden de dialogen nog niet uitgewerkt, maar wel alle scenes worden uitgebreid beschreven. Het treatment is geschreven door Stuart Beattie die eerder al het treatment voor Collateral en Pirates of the Carribean: At The World’s End schreef.

In de treatment komende de bekende personages uit Gears of War terug, waaronder Marcus Phoenix, Dom Santiago en Cole Train, maar opmerkelijk genoeg ook Maria, de vrouw van Marcus. LatinoReview.com heeft slechts de helft van het treatment geplaatst, om niet teveel te verklappen van de uiteindelijke film. Overigens is het treatment hier te lezen, maar let wel op, want als je het gelezen hebt zal het eerste deel van de film weinig geheimen meer voor je kennen.