2min

Tags in dit artikel

, , ,

Ook deze week weer van hetzelfde laken een broek: drie gadgets, om ter gekst. We geven jullie wat beenlicht, gaan verder met een ontbijttafeltje voor de fiets en eindigen met de nodige explosies. Veel leesplezier!

Er staat ’n been in de tuin: de Leg Lamp

Wie zijn voortuin een sexy tintje wil geven tijdens de komende feestdagen, zou toch op zijn minst deze lamp moeten overwegen. Deze lamp-in-de-vorm-van-een-vrouwenbeen is namelijk niet bedoeld voor in je woonkamer, maar is opblaasbaar en liefst twee meter hoog. Binnenin is de lamp voorzien van kerstverlichting zodat je ook ’s nachts naar dit kunstwerkje kan staren (zoals het een lamp betaamt….). De lamp is verkrijgbaar bij Amazon voor zo’n 70 dollar. Wie het zich afvraagt hoe men dit in godsnaam bedenkt: de makers haalden hun inspiratie bij de film ‘A Christmas Story’.

Ontbijten op de fiets: de Breakfast Tray

Het overkomt iedereen wel eens dat hij/zij geen tijd meer heeft om te ontbijten omdat je anders te laat komt voor school/werk. Voor velen betekent dit dan dat je het ontbijt verorbert in de auto, maar dat is nogal problematisch voor wie zich met de fiets verplaatst. Daarom is men op de proppen gekomen met deze ‘Bike Mounted BreakFrast tray’, een dienblad met bekerhouder, te monteren op elke fiets. Wel opletten als je graag hete koffie bij je ontbijt hebt natuurlijk. Deze gadget is voorlopig niet te koop in de winkel of bij een webshop.

De extra small self destruction button

In een eerdere Gadget roundup kwamen we al eens de self destruction button tegen, die vooral gebruikt werd door stresskonijnen wanneer deze het niet meer zagen zitten. De makers hebben nu een nieuwe versie van die zelfvernietigingsknop uitgebracht, bedoeld om aan je mobieltje te hangen. Deze knop is niet alleen kleiner, maar heeft ook alle functionaliteit van zijn grote broer verloren. Wanneer je nu op het knopje drukt gebeurt er namelijk niets meer dan een geluidje een aftellende bom en daar moet je het dan maar mee stellen. De extra small explosive hub kost een belachelijke 19 dollar.

Zo, dit was het dan alweer voor deze week. Ben je zelf een leuke gadget tegengekomen op internet of in het echte leven (als je dat hebt, tenminste), laat het ons dan gerust weten via pm. Ook kan je altijd terecht in het Telefonie & Gadgets-subforum. Tot volgende week!