1 min

Tags in dit artikel

, ,

Burnout Paradise krijgt er vier nieuwe downloadpacks bij. Spelers van het spel ontvingen al eerder downloadbare content, maar in de lente van 2009 komt daar dus nog extra content bij volgens de website van Burnout Paradise.

Burnout Paradise is een game die uit de Burnout-serie van ontwikkelaar Criterion Games komt en in het spel staat het racen in auto’s centraal. Het spel is uitgegeven door Electronic Arts en is op dit moment verkrijgbaar voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Echter komt er ook een versie voor Windows aan. Wanneer deze gelanceerd zal gaan worden is door Criterion Games nog niet bekendgemaakt.

De vier downloadpacks zullen dus allemaal in de lente van 2009 gelanceerd gaan worden door Criterion Games. De content van deze packs wordt al eerder bekendgemaakt. Criterion Games is namelijk van plan om op 31 oktober van dit jaar bekend te gaan maken wat er in het eerste pack zal komen te zitten. Iedere vrijdag daarna zal informatie over de drie resterende packs worden vrijgegeven. Dat betekent dus dat de laatste bekendmaking plaats zal gaan vinden op 21 november van dit jaar.

De informatie die Criterion Games gaat vrijgeven kan hier gevolgd worden.