Vijf december, Sinterklaas, dus deze week werpen we onze blik op enkele gadgets die jullie (niet) gekregen hebben van de goedheilig man. We beginnen met een mobiel bureau voor je notebook, gaan verder met een katachtige USB-hub en tenslotte kunnen jullie ook genieten van een tutorial die je leert om je eigen versie van Logitech Illuminated Keyboard te maken. Veel leesplezier!

Mobile computer, mobile desk…

Wie af en toe eens met zijn laptop vanuit de zetel of andere comfortabele zitplaats, anders dan zijn bureau wil werken, zal weten dat het niet altijd even gemakkelijk is om met dat ding op je knieën je werk te doen. Sommige oudere laptops worden net iets warmer dan goed is voor het nageslacht, andere zijn net dat beetje te zwaar. Voor die mensen, is er dit verplaatsbaar bureau dat niet alleen je notebook overal comfortabel voor je neus zet, het biedt ook plaats voor al je extra benodigheden. Schoolboeken, computermagazines, USB-lampjes, je USB-missile launcher, je USB-kerstboom, je USB-tostimachine, je USB-dit en je USB-dat. Concept, helaas.

I can haz joe-is-bie?

Katten zijn al jaren heel erg populair op het internet, met name de schattige foto’s van kleine kittens die je aankijken met oogjes waarvan je hart meteen smelt en de foto’s van de welbekende lolcatz. Je weet wel, I can haz cookie? Maar helaas houdt het daar ook op, behalve wat gespin en enkele muizen minder heeft de gemiddelde kat niet zo’n groot nut. Daar komt vanaf nu verandering in met deze USB-hub in de vorm van een kat, ideaal voor alle lolcatz-liefhebbers en gewone kattenliefhebbers. Op zich niet zo speciaal zou je denken, maar bedenk je eens de combinatie met de USB-stick in de vorm van de parende hond…juist ja.

Eigen Illuminated Keyboard

Deze tutorial legt je van naaldje tot draadje uit hoe je zelf verlichting op je toetsenbord kunt aanbrengen.

Heb jij goede ideeën of aanvullingen op de Gadget Roundup, laat het ons dan weten middels een pm. Voor discussie over gadgets kun je ook terecht in ons Telefonie & Gadgets-subforum. Als je meer video’s van gadgets wilt bekijken kun je terecht in het gadgetkanaal op Feebs. Dit was de Gadget Roundup voor deze week, tot volgende week!