2min

Tags in dit artikel

, , , ,

Deze week zullen we opnieuw enkele Valentijnsgadgets bespreken, maar dan voor de mannelijke gadgetfreak. Ook nu weer geldt het principe dat clichés ten volle benut zullen worden en vooroordelen troef zijn. We beginnen deze week daarom met een verrijdbare koelbox, gaan verder met een digitale portefeuille en eindigen met een paaldansende robot. Veel leesplezier en tot volgende week!

Man=bier+voetbal

Wie man zegt, zegt bier. Wie man zegt, zegt voetbal. Maar voetbal speelt zich af op de televisie en bier bevindt zich in de koelkast en die twee lijken soms mijlenver uit elkaar te liggen, zeker als het net spannend is. Maar een koelkast in je living is ook niet echt alles, dus wat dacht je dan van deze RC Cooler? De RC Cooler is een koelbox op wieltjes en bestuurbaar door middel van een afstandsbediening zodat je gouden drankje zich nooit op meer dan dertig seconden vingerwerk van je zetel bevindt. De koelbox biedt plaats aan een twaalftal drankjes en heeft geen moeite met moeilijke oppervlaktes zoals tapijt. Ook voor in de zomer is deze RC Cooler een leuke gadget. Zeker om je gasten te vermaken op een barbecue. Met zijn zeventig euro is de gadget wel aan de prijzige kant.

Geekwallet

Een echte familieman heeft altijd enkele kiekjes van zijn gezin in zijn portefeuille zitten, maar de enthousiaste IT’er wil natuurlijk ook dat aspect van zijn leven graag digitaal zien. Vandaar deze iWallet (originele naam ook weer…) die voorzien is van een 1,4 inch-kleurenscherm, 16MB opslagruimte en een USB-aansluiting die tot negentig kiekjes naar het apparaatje kan versluizen. Om het helemaal af te maken kun je ook een boodschap inspreken bij een foto, met een maximumlengte van 140 seconden. Hopelijk kun je het geluid dan ook wel afzetten, want een beschrijving van de hele familie uit je achterzak terwijl je in een vergadering zit, is natuurlijk niet erg stijlvol. De iWallet is van jou voor vijftig euro.

Roboseksueel?

In de nabije toekomst zullen we het niet enkel meer hebben over homo- of heteroseksueel, maar ook roboseksuele mannen of vrouwen zullen deel uitmaken van onze maatschappij. Voor mannen die nu al twijfelen aan hun geaardheid hebben we dit filmpje.


Heb jij goede ideeën of aanvullingen op de Gadget Roundup, of heb je gewoon ergens een leuke gadget gezien, laat het ons dan weten middels een pm. Voor discussie over gadgets kun je ook terecht in ons Telefonie & Gadgets subforum. Als je meer video’s van gadgets wilt bekijken kun je terecht in het gadget-kanaal op Feebs. Dit was de Gadget Roundup
voor deze week, tot volgende week!