1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Eerder al berichtte Techzine dat er geruchten gingen over een nog uit te brengen HTC Desire HD-smartphone. Door het uitlekken van een foto lijken de geruchten steeds geloofwaardiger te worden.

Het uiterlijk van de Desire HD doet denken aan de EVO 4G: het Amerikaanse topmodel van de smartphonefabrikant. De telefoon beschikt over een groot 4,3 inch scherm met een nog onbekende resolutie. De resolutie van de EVO 4G bedraagt 480 bij 800 pixels. Onder het scherm zijn wederom de knoppen Home, Menu, Zoeken en Terug te vinden.

Eerdere geruchten stelden dat de telefoon zou worden uitgebracht in een unibodybehuizing. De foto kan dit bevestigen aangezien het onderste deel van de achterkant van een ander materiaal is gemaakt. HTC heeft deze constructie eerder gebruikt in zijn Legend-smartphone om ondanks de unibodybehuizing, toch bij de batterij en simkaart te kunnen komen. De foto laat ook zien dat de telefoon draait op de laatste versie van het Android besturingssysteem: 2.2 Froyo.

De foto werd geplaatst op een Chinees forum. Eerder al verschenen geruchten over een Desire Z-variant die een uitschuifbaar toetsenbord zou hebben, en een verder nog onbekende Smartphone met een 1,2 GHz processor.


Er is nu ook een video van het toestel verschenen.