Morgenavond (dinsdag) om 18:00 is de openingskeynote van de BUILD-conferentie van Microsoft over Windows 8. Tijdens deze keynote zal Microsoft ongetwijfeld nieuwe details onthullen over Windows 8. Iets wat wij live zullen verslaan middels een liveblog, waarvoor je je hieronder kan inschrijven.

Tijdens de liveblog zullen we in het Nederlands vertellen wat Microsoft bekendmaakt en zullen wij afbeeldingen tonen om dit te ondersteunen. In elk geval gaan we ervanuit dat er een Windows 8 developer preview wordt vrijgegeven, waardoor we ook binnen enkele dagen met een preview van Windows 8 kunnen komen. De liveblog begint zoals gezegd om 18:00 en is rond 20:30 afgelopen.

Op woensdagavond wederom om 18:00 staat nog een keynote gepland, mogelijk zullen we ook deze live gaan verslaan. De beslissing hierover wordt genomen na de eerste keynote. Afhankelijk van de informatie die Microsoft op dinsdagavond bekendmaakt kijken we of het zinvol is om op woensdagavond ook liveverslag te doen. Hiervoor kan je je dan dinsdagavond en in de loop van woensdag inschrijven, mochten we hiertoe besluiten. Het is echter goed mogelijk dat Microsoft op dinsdagavond de algemene presentatie doet en op woensdagavond een hele technische, die echt op ontwikkelaars is gericht.