De meeste gebruikte typen geheugenkaarten (CompactFlash Card l en ll, IBM Microdrive, SmartMedia Card, MultiMedia Card, SecureDigital Card, Memory Stick, Memory Stick Pro) kunnen allemaal met behulp van de nieuwe Trust 725 USB2 Card Reader-Writer Pro(www.trust.com/13883) op eenvoudige wijze worden gelezen en beschreven. Via de externe USB 2.0 card reader-writer worden de bestanden (zoals documenten, foto’s en muziek) met een overdrachtsnelheid tot 480Mbit/sec uitgewisseld, dit is 40 keer sneller dan card readers met de USB-1.1-standaard.

Op het product zitten twee handige strips, die de gebruiker aanwijzen hoe de verschillende geheugenkaartjes in de slots stoken kunnen worden.
Duidelijke LED’s op deze card reader-writer geven een heldere indicatie van de status (aan of uit en lezen of schrijven). Naast de USB 2.0-verbinding, is dit product tevens compatibel met USB 1.1. De card reader-writer, die zowel geschikt is voor Windows als Mac, wordt voorzien van stroom door de USB-verbinding van de computer.

Met het meegeleverde klittenband kan de Trust 725 USB2 Card Reader-Writer Pro op elke gewenste plaats in de buurt van de computer worden bevestigd. Daarnaast ontvangt de gebruiker een USB 2.0-kabel, een CD-ROM met stuurprogramma’s, een meertalige gebruikershandleiding en instructies voor een snelle en gemakkelijke installatie.

Winkeladviesprijs, inclusief BTW
Trust 725 USB2 Card Reader-Writer Pro – € 19,95