min

Tags in dit artikel

, ,

De Cartoonsterren van Cartoon Network zijn nu ook beschikbaar via de mobiele diensten van KPN. KPN is de eerste operator in Nederland die Cartoon Network aanbiedt via i-mode. Deze dienst is beschikbaar voor alle klanten van i-mode .

Het mobiele Cartoon Netwok kanaal biedt een reeks van spannende multilevel spelletjes, screensavers, wallpapers en ringtones, gebaseerd op Cartoon Network’s bekendste sterren.

Als lid van de Cartoon Network club kunnen i-mode klanten een keuze maken uit het downloaden van spelletjes, ringtones en wallpapers met Cartoon Network sterren als Scooby Doo, De Flintstones, Dexter’s Laboratory, de Powerpuff Girls, Courage het bange hondjes, Tom & Jerry, Samurai Jack en Ed, Edd n Eddy. Ieder maand wordt het aanbod vernieuwd.

Het lidmaatschap van de Cartoon Network Mobiele club bij KPN kost 2 euro per maand waarvoor clubleden een "Toon" tegoed krijgen dat ze iedere maand kunnen gebruiken voor het downloaden van een selectie uit spelletjes, wallpapers en ringtones.

KPN lanceerde de i-mode diensten in Nederland in April 2002, een kwalitatieve dienst met toegankelijke prijzen. Eind 2003 hadden meer dan 400.00 klanten in Nederland dagelijks toegang tot deze dienst met meer dan 200 handige en verstrooiende diensten. Daarnaast kunnen zij via i-mode wereldwijd emailen.