1 min

Tags in dit artikel

, ,

Begin september brengt Panasonic haar nieuwe draagebare cd-speler op de markt, de ‘SL-CT720’. In de kleuren blauw, zilver, paars en oranje met geïntegreerde digitale amplifier zal deze nieuwe draagbare cd-speler beschikbaar zijn.

De frequentie-output van de speler ligt tussen de 20Hz ~ 20 Khz. De output van de speler is 5mW en dat voor elk kanaal apart. De afmetingen van deze cd-speler zijn 136.7 x 136.4 x 16.11 mm (W x D x H). Inclusief batterijen weegt dit toestel 200 gram en zonder batterijen 154 gram. Naast de NiMH batterijen is het gewone AA formaat ook goed voor deze draagbare cd-speler.

De SL-CT720 van Panasonic is ook in staat om CD-R/RW’s en MP3-cd’s te spelen en natuurlijk gewone audio-cd’s. Om ervoor te zorgen dat de cd’s tijdens schokken niet worden overgeslagen heeft deze cd-speler een 8 MByte buffer. Wat meegeleverd wordt bij deze cd-speler is een afstandsbediening en 2 NiMH batterijen. 70 uur kan deze speler hiermee maximaal CDDA bestanden afspelen. Dit komt overeen met 120 uur MP3-bestanden. Dit mooie ogende toestel zal ongeveer een kostprijs hebben van 110 euro.