1 min

Tags in dit artikel

, ,

Eerder was er op deze site te lezen dat Microsoft een enorme campagne is begonnen om mensen duidelijk te maken dat Windows XP momenteel het beste besturingssysteem is voor mensen die iets met hun leven willen doen en hun creativiteit de vrije loop willen laten.

Uiteraard wordt een campagne bijna altijd ondersteund door allerhande afbeeldingen. Zo ook de "Start Something" campagne. De reclamejongens van Microsoft hebben ook hun creativiteit de vrije loop gelaten en kwamen op de proppen met een kleurvolle poster.

Maar nu blijkt dat de ontwerpers van de afbeelding het niet geheel eens zijn met hun bazen wat betreft het idee dat Windows XP het beste besturingssysteem is.
Microsoft plaatste gisteren één van de afbeeldingen die meteen door veel mensen bekeken werd.

Zo ook door een aantal lezers van de website MacDailyNews. Een aantal van deze lezers kwamen op het idee om de EXIF informatie van de foto eens uit te lezen. En daaruit bleek ironisch genoeg dat de afbeelding met Adobe Photoshop CS voor de Macintosh is gemaakt. Blijkbaar konden de ontwerpers toch niet al hun creativiteit kwijt in Windows XP.

De volledige afbeelding van 7,4MB is hier te vinden.