min

Tags in dit artikel

Al eerder deze week was te lezen dat je bij een webshop GTA: Episodes from Liberty City kon pre-orderen. Deze content die al vanaf oktober verkrijgbaar is voor de Xbox 360 komt nu zeker naar de PlayStation 3 en de pc. Dit heeft Rockstar bekendgemaakt.

Episodes from Liberty City zijn een compilatie van de eerder verschenen downloadbare content voor Grand Theft Auto IV en bevat dus zowel The Lost and Dammed als The Balled of Gay Tony. Sam Houser van Rockstar vertelt, "Het heeft erg lang geduurd, maar we zijn er zeer trots op dat we Episodes from Liberty City eindelijk naar de pc en de PlayStation 3 kunnen brengen".


Houser vertelt over het uitbrengen van de content op andere platformen dan de Xbox 360, "We waarderen het geduld van onze wereldwijde PlayStation 3 en pc-fans, en we kijken er naar uit om deze games in maart naar jullie toe te brengen". Rockstar geeft aan dat pc-gamers straks online games kunnen doen met 32 man en dat pc gamers de beschkking krijgen over een verbeterde video-editor.

Een releasdatum voor Europa is nog niet gegeven, maar aangezien de game 30 maart in Amerika verschijnt lijkt het er op dat de Europese releasedatum rond die tijd ligt. Naast een release in de winkel zullen ook beide episodes los gedownload worden via het PlayStation Network.