1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Oracle gaat dinsdag een aantal updates uitbrengen die in totaal 66 beveiligingsproblemen op gaan lossen. In deze megapatch ronde worden behalve producten van Oracle nu ook producten van Sun meegenomen en gepatched.

Verschillende software producten van Oracle zijn onder handen genomen en meegenomen in deze megapatch ronde, zoals Fusion Middleware, JD Edwards Suite en PeopleSoft. Behalve de software van Oracle is ook de software van Sun, dat nog niet zo lang geleden werd overgenomen door Oracle, meegenomen in deze megapatch ronde. Zo zijn er een aantal gaten gedicht in de virtual machine-software VirtualBox, Java System Portal Server, Solaris en OpenOffice. Bij Oracle is het eigenlijk een soort van traditie dat elke 3 maanden een grote update uitkomt waar veel beveiligingslekken worden gedicht.

Vorige week verscheen Oracle ook al in het nieuws toen er bekend werd gemaakt dat er 138 arbeidsplaatsen zouden verdwijnen, dit zou komen door een mogelijke integratie van Sun Microsystems Nederland.